viernes, 7 de octubre de 2016

Sara Mendez de La Torreta Bike aconsegueix fer-se amb els títols de Campiona d'Espanya en la modalitat de ciclisme de carretera en línea disputat a Mèrida  i amb el Campiona de Catalunya de BTT

En la seva primera convocatòria amb la Selecció Catalana, Sara Méndez es va proclamar campiona d’Espanya de ciclisme de carretera en línia en la categoria infantil femení, en el campionat estatal disputat el cap de semana del 8 i 9 de Juliol a Mèrida. La ciclista de La Torreta Bike, va completar les 4 voltes, d’un circuit de 2,5 km, sobreposant-se a les altes temperatures, que van arribar als 40 graus.

La medalla d’or, però, no va ser l’única de la ciclista vallesana, i és que el combinat català també va assolir la segona posició a la classificació per equips. A la setmana següent es disputaven els Campionat de Catalunya de BTT del qual Sara també ho va guanyar Un èxit absolut que confirma la bona feina amb el planter que porta a terme des de fa temporades La Torreta Bike: “És una alegria immensa que la Sara s’hagi proclamat campiona d’Espanya, la veritat és que estem molt il·lusionats que el treball formatiu que realitzem doni els seus fruits”(Manifesta l'equip tècnic del club)
,
Carmen Cabot es va proclamar sub campiona de Catalunya de BTT en benjamins.
Destacar l'esforç i entrega i companyerisme de tots els integrants de l'equip i agrair el suport de familiars socis i simpatitzants.
A hora ens prendrem unes merescudes vacances i reprendrem la competició en la prova de Copa Catalana de BTT que organitzem el 10 de Setembre a La Torreta (La Roca del Vallès)