lunes, 4 de julio de 2016

La corredora de La Torreta Bike, Sara Méndez, ha entrat a la llista de convocats de la Selecció Catalana de ciclisme per disputar el Campionat d’Espanya escolar que tindrà lloc a Mèrida el proper divendres 8 de juliol. La corredora roquerola, de 13 anys, participarà en les disciplines de contrarellotge per equips, contrarellotge individual i carrera en línia, en la modalitat de ciclisme de carretera femení.

Méndez, que l’any passat es va proclamar campiona de Catalunya de BTT i de carretera, i també d’una prova internacional a França, és la corredora amb més projecció de l’entitat vallesana. Enguany lidera l’open infantil de carretera de Catalunya, quan encara queden diverses proves per acabar la competició. A més, el fet d’haver guanyat el Campionat Català de cronogimcana li permetrà disputar el Campionat d’Espanya de la modalitat, en el qual té moltes opcions de quedar entres les primeres.
La convocatòria de la roquerola, per part dels seleccionadors catalans, és una gran mostra del treball formatiu que es porta a terme a la Torreta Bike: “És un orgull i és molt important pel club que la Sara pugui anar amb la Selecció Catalana, és el fruit de la tasca que portem temps realitzant, que fa que els més joves del club pugin amb il·lusió”,
La ciclista de la Roca del Vallès, guanyadora de la darrera prova de BTT per excel·lència de la localitat, la Prehistòrica, el passat mes de novembre, és la segona membre de la Torreta Bike que va convocada amb la Selecció Catalana, després de Xavier Ariza, que va anar-hi fa dues temporades.

Sort Sara



No hay comentarios:

Publicar un comentario