martes, 8 de enero de 2013

Fi de Temporada de BTT 2012

Aquest passat diumenge l'equip de BTT de La Torreta Bike es va desplaçar a Serinyà on es diputaba l'última prova de la Copa Gironina.
Els participants de la Torreta Bike, no van dubtar a finalitzar la temporada aportant tot el seu esforç malgrat les adversitats, s'han mullat i omplert de fang i ho han fet com ho fan els campions, sense importar.

Fent un balanç de la temporada.
Alan Jurado es va proclamar campió de Principiants de les KITS KUP 2012 i 3r classificat de Catalunya.
Xavi Ariza 3er en Cadets del provincial de Barcelona subcampió de Copa Gironina i 3r en la Open BMW.
Rubén subcampió de Copa Gironina en benjamins i 3er Open BMW
Des del nostre blog volem agrair l'incommensurable esforç als nostres corredors ia tots els nostres integrants que han aconseguit ni més ni menys que 49 pòdium.
Després del final de temporada, fem reflexió i ens quedem amb l'afany de superació, l'esportivitat, i el companyerisme. Per això agraïm el suport dels familiars i amics que han animat a l'equip. També el nostre agraïment als patrocinadors que han confiat en nosaltres:

Bar García, Radelco, Excavacions Requena, Hotel Iris, Perruqueria Manoli, Construccions i Serveis la Torreta, Jaume Pujola, José Gallardo decoració en guix, Tapissats Álvarez., Perruqueria Manoli, Transports Diego Montilla, Ajuntament de la Roca Del Valles i Epsilon Team

Ara tindrem una letargia fins Febrer, però no ens quedarem adormits, esperem preparar per la propera temporada, on volem seguir en l'apassionant aventura de les curses BTT.
La Torreta Bike ... Un ... Gran ... Equip.